söndag 7 oktober 2012

Nyhets och twitterflöde en vanlig söndagseftermiddag

 
Söndagen den sjunde oktober kommer kanske omnämnas i frmtiden som dagen då Bo Hansson förlorade hedern. Vad gjorde han i radiohytten på matchen? Han frös visst och värmde sig hos sina gamla kollegor. Bo om någon vet väl hur en mikrofon funkar och vad som lämpar sig att sägas i en sådan, samt vilken räckvidd den har. Jag tänkte högt sa ha tidigare idag. Synd att han inte tänkte rätt. Säga, inte en svarting till när AIKs Kwame Karikari skulle in på plan. Det tycker jag är illa nog. Att sedan i en senare artikel i Ab säga att det inte ligger värderingar i det och att han även säger gulingar om asiater. Snacka om att hamna ur askan i elden i smältungnen. Nä det är tur att Bo är pensionär så att han slipper få sparken.
 
Har lite funderingar efter partiledardebatten i Agenda också. Följde den både i TV och på twitter. Många moderater på twitter som tyckte att Fredrik Reinfeldt var oangagerad och väldigt tyst.
Kanske inte den bästa metoden. Undrar om han vet att Ab och Expressen tydligen ska ha struntat i att ha med senaste väljarundersökningen i dag bara för att SD har växt ordentligt. Varför håller man inne med sådana undersökningar. Offentliggör undersökningarna så att folk vet vad som händer. Och så att politikerna vet vad som händer. Så länge SD ökar så måste det vara fel frågor som har fokus för de andra partierna eller är politiken så ihålig så att SD är ett val fler kan tänka sig? Nä jag har inte så mycket över för SDs politik men Jimmy Åkesson med medhjälpare verkar ju ha hittat en framgångsrik väg när de nu ökar i alla undersökningar. Vill vi att de ska åka motorvägen eller är det dags att försöka leda ut dom på en skogsväg igen. Jag vet vad jag tycker men jag kanske är ute och cyklar på fel cykelväg. Det var i det twitter flöde jag följde idag de stora frågorna. God natt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar