tisdag 15 november 2011

Lite mer funderingar om olika personers otur när dom tänker.

Tack Kristin Kaspersson för att du iallafall inte tycker Alexander Bards drogliberala prat är okej, mer om han snart men först ett par andra grejer.
En man vid namn Maurius hade en liten flodhäst på ca 1200 kg som sitt husdjur, den var som en son till honom sa han. Maurius säger inte så mycket längre då hans "son" valde att bita ihjäl honom. HALLÅ flodhästar lämpar sig inte som husdjur, läs lite om djuren du skaffar. Aggresiv, ofta hungrig, revirtänkande så in i norden, väldigt liten hjärna. Låter som ett bra husdjur undrar om jag kan lära honom att hämta tidningen eller kanske hela tidningskiosken.

Aftonbladet är ju också fina skriva om mobbing och att alla har samma värde. Då väljer man även att ha in en artikel som heter, Metoden som ger superkroppen. Men hallå. Där kan man bland annat läsa
2 veckors expressmetod Tränaren Justin Gelband avslöjar exklusivt för Wellness, metod som ger Victoria’s Secret-formen. Men Hallå igen.
 Nästa Einstein som också har en hjärna som verkar vara väldigt oanvänd är Anders Behring Breivik.  I dag omhäktades han och han sa i rätten att han inte accepterar att sitta häktad. Men HALLÅ, nej varför ska han sitta häktad?????? Kanske för att han hade det dåliga omdömmet att ha ihjäl en massa människor. Ingen bra idé att sätta honom på fri fot fram tills domen träder ikraft om han nu blir fälld vilket inte ens jag kan se någon anledning till att han inte skulle bli, ingen bra idé alls. Det måste väll ändå hans advokat förberett honom på att det skulle kunna bli så.

Alexander Bard ja, vad skulle jag göra av frustration, ilska och annan skit om inte jag fick tycka att han är ett rikspucko. Herr Bard har ju gjort fler roliga uttalande, nej inte roliga tragiska. Kanske finns en anledning till att han knarkar/har knarkat. Blir bara förbannad när han ska ha "att hora" till något fint och att jobba är att hora lika mycket som att gå på gatan. Okej vi leker med hans idé lite. Att jobba är att ta emot lön för utfört arbete. Ja där i finns en likhet med att hora. Men det måste ju betyda att våra apotekare är droglangare för de tar ju emot pengar för medicinska varor. Eller att folk som skjuter ihjäl varandra mitt på gatan borde få betalt av Armén. Men trots sådana här Puckon så tror jag på demokrati. Det är viktigt att även sådana här människor får föra fram sin talan, och demokrati är att jag får tycka att vissa folk är riktiga jä--a praktarslen och att de kan dra åt helvete. Demokrati handlar ju inte om att acceptera allt utan att få tycka vad man vill och få framföra det mesta av det man tycker. Ha det gott alla människor.

    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar