måndag 11 mars 2019

Vart är vi på väg 6 poäng eller bara del 3.

Som sagt vart är vi på väg? Följer en del Instagram konton som kvinnliga influensers har. Följer även en del Instagram konton som innehas av kvinnor som har hamnat i prostitutionens fula klor och kommit ur det eller som försöker komma ur det. De har en hel del gemensamt alla dessa konton. Det finns en hel del män, helt vanliga svenska svärmorsdrömmar med svarta hål i psyket.

Hur kommer det sig att en man kan tycka att han är en generös och omtänksam man när han erbjuder sig att hjälpa en kvinna fast i prostitution med ett par hundra för att hon behöver få ut sin medicin. Han hjälper henne gärna och hon behöver inte betala tillbaka men han vill gärna ha ett par Fi..bilder innan han swishar över pengarna. En man tycker han blir orättvist behandlad när han får betala 1500 för ett blowjob i sin bil när det bara kostar runt 300 i Tyskland på lagliga bordeller. Vad får han att ta sig rätten att sätta priset på en handling en kvinna ska utföra för att hennes liv är i spillror och det är detta sätt hon kan överleva på. En man skrev till en kvinna att han ville ha ett rapeplay, alltså en våldtäkt som getts samtycke till hur nu det är möjligt, han tyckte att han var så bra och att kvinnan skulle njuta så att han borde få slippa att betala, hon skulle bara be om mer av hans kropp. Han ville inte betala, han trodde på riktigt att kvinnan prostituerade sig för att hon gillade att ligga med främmande gubbar. När någon av kvinnorna avböjer en torsk brukar torskarna bli vresiga och tala om för kvinnorna att de kommer älska när de träffas och att de då får nöja med att få det betalt som torsken själv bestämmer, det blir inte mycket pengar och det ska bli tuffa tag. Det här med att få slå och div rapeplay pratas det mycket om och de som vill få utlopp på det viset försöker tydligen alltid att pruta. Många män vill tydligen också att kvinnorna de betalar för samtycke ska låtsas vara deras döttrar, i en hel del fall gärna i ett rapeplay. Detta efter berättelser från fd prostituerade. Så ni som läser detta har nog redan i de tidigare inläggen dragit i nödbromsen, har ni inte det så tror jag inte vi behöver gå längre än till 6 poängsnivån för att förstå att vi är på väg till helvetet. Vi började med hur kvinnor som står upp för mänskliga rättigheter får utstå helt galet knäppa saker. Vi fortsatte färden över Indien och Delhis bordellkvarter för att hamna på Stockholms och Göteborgs bakgator. Nästan hela vårt samhällssystem är ju en del i en våldtäktskultur. Jag kommer fortsätta utveckla det påståendet.

Vi går från kvinnor som är tvungna att sälja sitt samtycke till "sex" för att överleva i vår värld till kvinnor som blir stöttade för att de är snygga och därmed tydligen är värda att skyddas från galningar tills de sätter sig emot en invit från männen som precis stått upp för henne. När t.ex. Linnéa Claesson eller Zarah Larsson får en massa skit så får de också en massa stöd från människor som aldrig skulle skriva något hatiskt till någon. Några av de som stöttar gör det uppenbarligen för att de tycker dessa kvinnor är snygga. De skriver fina försvar och till slut kommer kommentaren om kvinnan de så ridderligt står upp för möjligen vill ses för en fika/matbit. Får dessa män ett nej vilket de får typ 100% av gångerna så går tydligen huvudsäkringen och beskyddaren byter sida och blir en av hatarna. Vissa män tycker alltså att för att de står upp för de lagar vi har så har de rätt till en  "date" med de som de står upp för, då finns plötsligt ingen rätt för kvinnan de stått upp för att säga nej. Ytterligare en del i en våldtäktskultur. Står du bara upp för de kvinnor du tycker är snygga står du inte upp för kvinnor på riktigt!

Jag avslutar detta inlägg med att titta på fenomenet som uppstått p.g.a att en ungkvinna som flytt hit och engagerat sig i andra flyktingar får utstå sjukt mycket skit hon med. När Fatemhe Khavari skriver något på twitter så är det en hel del män som på twitter heter saker som Äkta svensk, PK Grävlis, Minister Klister, Troligtvis Trotsig och andra påhittiga namn som tycker att Fatemhe ska våldtas av sina landsmän, att hon ska åka tillbaka till Afghanistan gifta sig och serva en man mm mm, en massa konstiga saker som dessa män annars försöker påstå att de skyddar kvinnor ifrån. I allafall "snygga" kvinnor innan de nobbar inviter om att träffas.

Det dyker upp grejer i världen varje dag som visar på att det finns en våldtäktskultur i jag skulle påstå alla samhällen där det finns människor. En machokultur som vi under min livstid antagligen inte blir av med, det innebär dock inte att det är lönlöst att kämpa. Kämpar vi alla så måste det ju någon gång ändras radikalt, små förändringar tycker jag också att man ser hela tiden. Jag är övertygad om att jämställdhet är den enda väg att gå för att nå fram till en värld där alla människor på riktigt är lika mycket värda. Bara för att resan går mot helvetet så säger ju inte det att det inte går att göra en u sväng och köra åt andra hållet.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar