tisdag 25 oktober 2011

Frågor som kräver "oärliga" svar

 
Det finns fyra standard frågor som alla tjejer/kvinnor ställer sin kille/man. Svarar man fel på någon av dom bryter det löst. Frågorna är Vad tänkerdu på? Älskar du mig? Är jag tjock? Tycker du hon är snyggare än jag? Ska försöka beta av dom en och en med lite tips som jag lärt mig.
1. Vad tänker du på? Svara ursäkta att jag är lite frånvarande, jag satt och tänkte på vilken tur jag har som har en så fantastisk kvinna. Nä det är antagligen inte sant just då men svara inte sport, börjar du inte lägga ut lite, hur mycket snyggare hon den där är. Är man riktigt tuff kan man svara som Al Bundy. Om jag velat att du skulle vetat det så hade jag pratat istället för att tänka. 
2. Älskar du mig? Svara bara Ja, möjligtvis ja älskling. Svara aldrig, jag antar det, blir det någon ändring så får du veta det, spelar det någon roll.
3. Är jag tjock? Svara Nej naturligtvis inte. Svara aldrig. Nej men du är ju inte smal heller, jämfört med vad, lite extra fett på dig passar dig bra, jag har sett värre.
4. Tycker du hon är snyggare än jag? Svara. Nej inte en chans, du är mycket snyggare. Svara aldrig någonsin. Inte snyggare bara snygg på ett annat sätt, ja men du har skönare personlighet, bara med tanke på att hon är yngre och smalare.
Hoppas jag har varit till lite hjälp för er män som har lite otur när ni tänker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar