onsdag 17 oktober 2018

Hur många tårar kan jag fälla för ett barn jag inte vet finns?

Vad har vi för människosyn egentligen? Såg ett program om slaveri. Det handlade om barnslavar i Indien. Läste artiklar från jordens alla hörn om dessa barnslavar och kom fram till att vi människor är helt dumma i huvudet ibland. Varför är Indien en så stor marknad för barnslavar? Tydligen för att i de fattiga områdena så måste du köpa vård om du blir sjuk. Indien har statlig vård som knappt kostar något. De har det i städerna i allafall. På landet är det sällan någon som jobbar på vårdcentralerna så då får man köpa vård av privata bolag i stället. Indien har en otrolig ekonomisk tillväxt och det finns en stor grupp människor som just nu blir ofantligt rika. Samtidigt så finns det stora grupper människor som är extremt fattiga. Är du extremt fattig och behöver köpa dig vård vid sjukdom så måste du låna pengar av någon. De som lånar ut pengar gör det ofta till 12% ränta i månaden. För att bara kunna betala räntorna så tar familjer barn ur skolorna och barnen får hjälpa till att jobba i hop pengarna. En familj på 5-6 personer kan få i hop ca 2 euro /dag sammanlagt vilket inte räcker långt. Lånehajarna kan då få för sig att sälja barnen till företag, till familjer, eller till bordeller och äktenskapsförmedlare. De säljer barnen för ca 25 Euro. 25!!! Euro. Man säljer barn för ca 250 kronor. Många barn hamnar som hembiträden och städar, lagar mat, passar barn eller liknande. Det förekommer ofta fysiskt våld mot dessa barn som slag och sparkar. Familjer som blir av med sina barn försöker jobba så mycket det bara går för att kunna köpa tillbaka sina barn men det är inte många som lyckas göra sig skuldfria och få ihop så de kan få tillbaks barnen. Har barnen sålts till äktenskapsförmedlare eller bordeller så måste man ha tur, man måste ha tur med att polisen vill hjälpa till att frita dessa oftast flickor. Ofta är det flickor från Bengalen som hamnar på bordellerna, anledningen tycks vara för att de är så vackra. Det känns som att det skulle kunna ha att göra med att det är så fattigt i Bengalen så det är ingen som kan sätta sig upp mot trafficing ligorna för ingen kan tjäna något på att hjälpa dessa fattiga människor. Nu kan man ju tycka att Indier är ett jävla folk som behandlar sina egna så här. Det ska sägas att det finns många indiska organisationer som försöker hjälpa och gör ett fruktansvärt bra jobb, det finns många jurister som försöker få stopp på traffickingen men de hindras av inflödet av pengar så ligorna köper ofta polisen så organisationerna som kämpar inte får någon hjälp från myndighetshåll.

Vart kommer pengarna som rullar in ifrån då? De kommer från Europa, America, Asien bl.a . Pengarna kommer från rika människor som inte har några problem med att köpa sig en halvtimmes våldtäkt på barn, eller sex som de kallar det. En sak ska vi veta Barnvåldtäktsmän har ingen etnicitet, ingen religion, ingen kulturell bakgrund, ingen sexuell läggning. Barnvåldtäktsmän finns i alla länder, i alla religioner, i alla kulturella kretsar, osv. När jag pratar om barn här så pratar jag 5-18 åringar. Man kan tvångskonvertera flickor så de kan hävdas vara muslimska för då är det t.o.m lagligt att sexuellt umgås med dem från de är 13 år. Inte för att risken är stor att dessa barnvåldtäktsmän ska åka dit i Indien men de som vill vara helt säkra tvingar flickorna till att bli muslimer sen får en äktenskapsförmedlare fixa ett skenbröllop så att våldtäkten blir laglig och klassas som ett vanligt samlag mellan makar. Om man tittar på hur det ser ut i världen så kan det finnas över 210 000 000 barn som tvingas till prostitution idag. Tvåhundratio miljoner barn. Barn som växer upp i ett helvete och som få ser, som få saknar, som få orkar bry sig om. Om ditt barn skulle kidnappas, hur många skulle agera i din vänkrets. Jag hoppas min familj , nära släktingar, nära vänner och någon organisation skulle jobba hårt för att hjälpa polisen att hitta mitt barn. Kanske 50 personer om jag har tur. Det finns 210 000 000 barn därute som nästan ingen letar efter, som nästan ingen saknar.

I Indien där mycket av barnprostitutionen finns är dessa barn köpta för att skulder ska drivas in hos fattiga vuxna. Fattiga vuxna som tagit lån för att en sjuk familjemedlem skulle få läkarvård, läkarvård som är gratis men inte kan ges då det inte finns personal på vårdcentralerna. Dessa barn köpta för vad ett mobiltelefon kontantkort med 30 gb surf kostar på en månad här i Sverige. Du kan alltså mot betalning våldta ett barn utan någon större risk att myndigheterna lägger sig i vad du sysslar med. Skulle du döda en ko i Indien riskerar du 12 års fängelse. Många av flickorna blir till slut smittade med HIV. Då är de slut som sexslavar. Det finns hallickar som låter sina kunder döda flickorna när de är slut som inkomstbringare. Vi kan tycka vad vi vill om Indien och deras rättssäkerhet men kom ihåg att det är människor mest män i västvärlden och asien som köper sig rätten till att våldta dessa barn, som köper sig rätten när tillfälle ges att döda ett barn. Ett barn som nästan ingen saknar, som nästan ingen letar efter. Ett barn som mördas när det finns över 200 000 000 andra att tjäna pengar på märks inte i några staplar, det är ingen på någon begravning som gråter för det mördade barnet. Det finns ingen som lägger en blomma på någon kista och säger farväl. Det finns ingen där som sjunger om att barnet kommer komma till en bättre plats. Det finns ingen där, barnet dör för att giriga människor vill tjäna pengar, mycket pengar och för de människorna är barnet mindre värt än en insekt. Barnet dör för att det finns människor som gärna betalar lite för att få våldta barnet ifråga och gärna betalar lite till för att döda barnet.För de människorna är barnet inte värt ett skit, det är bara att hosta upp lite mer cash och ge sig på nästa barn, det finns ju över 200 000 000. Barnet är inte ens en säker siffra i någon statistik. Om Gud finns så hoppas jag hens änglar är med dessa barn när de dör och om Gud finns så finns rimligtvis helvetet och helvetet borde vara just där dessa flickor blir utsatta för något jävligare kan jag inte komma på just nu.

Varför är Indien ett land där det kan köpas våldtäkt på barn så enkelt? Jag vet inte men jag kommer ge en fundering kring det. Indien är ett land med stor, snabb tillväxt speciellt inom teknikområdena. Folk blir rika snabbt och företag etableras i snabb takt. Samtidigt bor det väldigt mycket människor i Indien och många är väldigt fattiga. De fattiga luras till att ta lån de aldrig kan bli av med och barnen tas i väg och säljs till ligor som gör stor profit på barn som tvångsprostitueras. Indien ligger lagom långt bort från Sverige, Tyskland, Norge, Frankrike, England, USA, Kanada, Saudi Arabien, Qatar osv för att människor ska känna sig bekväma med att det egna landets rättvisa aldrig kommer nå dom när de utnyttjar korrupta system för att mot en billig peng få våldta ett barn eller köpa sex som de säger.

Jag tycker #metoo var en bra väckarklocka, för att visa hur det ser ut med övergrepp i alla möjliga situationer och på alla möjliga arbetsplatser. Jag tycker det är bra att #metoo lever. Jag kan ha missat men har det dykt upp någon # för barn som tvångsprostitueras? 210 000 000 barn i världen behöver någon som för deras talan. 210 000 000 barn behöver någon som ser dom. 210 000 000 barn behöver få känna att det finns trygghet i världen även för dom. 210 000 000 barn i världen behöver få någon som tar hand om dom. Tycker du vi har mycket flyktingar nu? Dessa 210 000 000 barn behöver hamna i säkra, trygga hem nu! Vi måste börja flyga ut dessa barn till världens alla hörn även Sverige för att de ska tas om hand, ges trygghet och ges utbildning. 210 000 000 barn behöver ett riktigt hem! Vad kan jag och du göra?

Men jag har fullt sjå att ta hand om mig själv och min familj. Jag har inte plats för ett barn som antagligen har svår PTS . Jag hade ju inte ens plats att hjälpa en ensamkommande flykting. Vem kan ta hand om dessa 210 000 000 barn. Det finns ganska många miljoner människor som är på flykt från krig också, de behöver också trygghet. Vi kommer få fler och fler miljöflyktingar. Torka, översvämningar, missväxt, extrem kyla, skövlade skogar med jordskred som följd kommer sätta människor på flykt. Vem ska ta hand om , hjälpa, se till att det finns trygghet för alla dessa människor. Människor som flyr eller som man skulle behöva lyfta ur farliga situationer är aldrig orsaken till problemen, vi gör dom till problem när de kommer hit. Det är människor, framför allt män av alla -nationaliteter, religioner, avsaknad av religioner, kulturell bakgrunder osv som gör att problemen uppstår. Så hur gör vi nu för att 210 000 000 barn ska slippa bli våldtagna av män utan moral.

Hur gör vi nu med de 210 000 000 barn som behöver hjälp just nu! Meddetsamma! Hur gör vi?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar